LED- VERLICHTING + TOEBEHOREN

Voor verlichting bezoek onze website www.mijnledbedrijfsverlichting.nl Deze website is gericht op diverse soorten professionele ledverlichting voor winkel, kantoor  bedrijf en industrie.

In het kader van groen, duurzaam, milieu en energiebesparing is na de uitvinding van de gloeilamp de Led verlichting de meest innovatieve ontwikkeling! Het bespaart zo ongeveer de helft in het energieverbruik met dezelfde lichtopbrengst en word in verhouding niet meer warm! U zal dit na aanschaf zeker terug kunnen vinden in de energienota!

Door de overheid word tevens veelal subsidie gegeven de EIA op de investering in duurzame energiezuinige verlichting, wij werken samen met een subsidieadviseur welke op provisiebasis dit voor u kan verzorgen.

Als het gaat om nieuwbouw renovatie of gewoon ter vervanging van bestaande gasontlading TL of ander soort verlichting bieden wij een breed assortiment met led verlichting aan wat veelal toepasbaar is op al bestaande spanningrails  armaturen of uitsparingen in het plafond!